Behavioural Economics in Policy Design - Sirakovová, Eva, 1994-
Úloha behaviorálnej ekonómie vo verejnej politike. Navrhovanie politík s ohľadom na behaviorálne poznatky. Behaviorálne intervencie uplatňované v politikách týkajúcich sa ochrany životného prostredia, zdravia a verejných financií.