Foundations of Behavioural Economics - Čaplánová, Anetta, 1967-
Stručný prehľad tradičnej ekonomickej teórie. Behaviorálna ekonómia verzus neoklasická ekonómia. Počiatky behaviorálnej ekonómie. Aplikácie behaviorálnej ekonómie v prostredí reálneho života. Kritika a vývoj behaviorálnej ekonómie. Kľúčové princípy behaviorálnej ekonómie. Heuristika a predsudky.