Intertemporal Choice - Sirakovová, Eva, 1994-
Skúmanie medzičasových volieb a zmien preferencií v priebehu času poskytuje relatívne cenný pohľad na ľudské rozhodovanie v rôznych oblastiach života. Pochopenie toho, ako sa jednotlivci rozhodujú, keď čelia rozhodnutiam v rôznych časových okamihoch, je rozhodujúce pre formovanie politík založených na poznatkoch z behaviorálnych vied. Model hyperbolického diskontovania, ktorý môže vysvetliť fungovanie ľudskej mysle, keď jednotlivci čelia rozhodnutiam v rôznych časových horizontoch s meniacimi sa preferenciami.