Nemocenské dávky (1. časť) - Danajovičová, Katarína
Všeobecné podmienky nároku na nemocenské dávky zamestnanca. Všeobecné podmienky nároky na nemocenské dávkySZČO a dobrovoľne nemocensky poistenej osoby. Dočasná práceneschopnosť zamestnanca. Kontrola liečebného režimu dočasne práceneschopného poistenca.