Modern Challenges in Teaching Digital Literacy to Primary School Children in the Context of Inclusive Education - Rakhimzhanova, Lyazzat
Identifikácia súčasného stavu inkluzívneho vzdelávania na základnej škole. Hlavné problémy implementácie inkluzívneho vzdelávania a návrh spôsobov ich riešenia. Na základe analýzy existujúcich prístupov boli identifikované niektoré metódy rozvoja inkluzívneho vzdelávania. Identifikácia pozitívnych, ale aj negatívnych aspektov tejto oblasti vzdelávania detí s určitými obmedzeniami v Kazašskej republike. Na základe analýzy existujúcich prístupov boli identifikované požiadavky na tvorbu špeciálnych vzdelávacích a metodických materiálov pre kurz „Digitálna gramotnosť“ na základnej škole inkluzívneho vzdelávania na rozvoj svojich potenciálnych schopností.