K zostaveniu priebežnej účtovnej závierky v osobitných prípadoch - Klabníková, Klára
Všeobecne k zostaveniu účtovnej závierky. K zostaveniu priebežnej účtovnej závierky. K ustanoveniam, ktoré upravujú vykazovanie údajov v priebežnej účtovnej závierke.