Development of Materials for Membrane Electrode Assemblies for Low-Temperature Fuel Cells - Kuterbekov, Kairat A.
Vďaka vysokej energetickej kapacite môže vodík slúžiť na skladovanie energie. Dá sa akumulovať, skladovať, napĺňať prepravné kapacity a prepravovať v stlačenej, tekutej a viazanej forme, a preto má významnú kvalitu ako palivo pre vozidlá rôznych druhov.