Pravidlá a postupy pri zabezpečovaní dodávok energií - Scheberová, Magdaléna
Elektrická energia a zemný plyn sú kľúčovými komoditami a pri ich obstarávaní je potrebné použiť niektorý z postupov verejného obstarávania. V článku aurorka informuje, ako by mali verejní obstarávatelia postupovať pri zabezpečovaní dodávok energií.