Research of Individual Logistics Performance Index Indicators in European Union Countries - Jonasíková, Dominika
Účelom článku je poskytnúť komplexný pohľad na Index logistickej výkonnosti a jeho využitie pri porovnávaní logistických systémov rôznych krajín. Cieľom je poskytnúť informácie, ktoré môžu byť užitočné pre širšiu verejnosť ako napr. pre orgizácie a tvorcov politiky, ktorí sa zaujímajú o logistický výkon a konkurencieschopnosť na národnej a medzinárodnej úrovni.