Interaktívna publikácia o bývaní v Európe - Cár, Mikuláš
Prezentácia interaktívnej publikácie od Eurostatu - Housing in Europe – 2023 interactive publication. Publikácia má tri sekcie:1. Ako žijeme, 2. Náklady na bývanie a 3. Výstavba. Aktuálna interaktívna publikácia je obsahovo v súlade s jej predchádzajúcimi edíciami, počínajúc rokom 2020.Posledná edícia umožňuje kontinuálne prezeranie grafov a komentárov od začiatku do konca celej publikácie.