Modelling Stock Market Volatility and Attention - Tabaček, Jakub, 1991-
Cieľom dokumentu je modelovať volatilitu akciového trhu, zahrnutím pozornosti, ako vstupnej premennej. Riešenie nepresvedčivých dôkazov o jej vplyve na volatilitu akcií.