The Impact of Economic Shocks on Financially Vulnerable Slovak Households: a Socio-Economic and Demographic Analysis - Gogola, Erik, 1993-
Táto štúdia identifikuje finančne zraniteľné zadlžené slovenské domácnosti, ktoré sú najviac vystavené riziku nesplácania úverov v dôsledku sociálno-ekonomických a demografických faktorov. Nedávne ekonomické zmeny vrátane prudkého nárastu miery inflácie na Slovensku, ktorá vo februári 2023 vyvrcholila na úrovni 15,4 %, zhoršili finančné napätie.