Promotions and Group Identity - Ďuriník, Michal
Ako skupinová identita ovplyvňuje rozhodnutia o povýšení. Aký vplyv má na výkonnosť organizácií prostredníctvom povýšení. Skúmanie prostredníctvom experimentov.