Zvýšenie súdnych a správnych poplatkov od 1. 4. 2024 - Mičudová, Tatiana
Dňa 19. 12. 2023 NR SR schválila zákon č. 530/2023 Z. z., ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony v súvislosti so zlepšením stavu verejných financií, nazývaný aj konsolidačný balíček – lex konsolidácia, v rámci ktorého došlo k novelizácii viacerých právnych predpisov. Článok prináša informácie o zmenách v súdnych či správnych poplatkoch, o sumách ich zvýšenia, ktoré platia od 1. 4. 2024.