Na čo nezabudnúť pri prevzatí ručiteľského záväzku – odporúčania pre obchodnú prax - Petriganová, Zuzana
Zmysel a podstata ručenia. Z judikatúry k problematike dodržania formálnych náležitostí samotného ručiteľského vyhlásenia. Na čo nezabudnúť pri prevzatí ručiteľského záväzku.