Trnavské právnické debaty: uznesenia valného zhromaždenia kapitálovej obchodnej spoločnosti a ich súdna kontrola - Csach, Kristián
Judikatúra najvyššieho súdu k uzneseniam valného zhromaždenia sa v posledných rokoch vyvíja míľovými krokmi. Vytvára sa priestor na prehodnotenie právnej povahy uznesenia valného zhromaždenia kapitálovej obchodnej spoločnosti (najmä spoločnosti s ručením obmedzeným), hlasovania na ňom a súdnej kontroly uznesenia.