Návratné zdroje financovania v podmienkach územnej samosprávy - Konečná Veverková, Ingrid
Návratné zdroje financovania, pravidlá ich prijímania a použitia v obci a vo vyššom územnom celku. Postup účtovania návratných zdrojov financovania, vysvetlenie obsahu finančného výkazu FIN 6-04.