Building Sustainable Development of the Metallurgical Companies in Slovakia - Richnák, Patrik, 1988-
Cieľom príspevku bolo identifikovať trvalo udržateľný rozvoj, ktorý sa snaží maximalizovať hodnotu v ekonomickej, sociálnej a environmentálnej sfére a zároveň reagovať na ciele trvalo udržateľného rozvoja v zmysle literárnej a kvantitatívnej analýzy. Bol použitý elektronický dotazník v 41 slovenských spoločnostiach, ktorý skúmal postoj spoločností k realizácii trvalo udržateľného rozvoja v hutníckom priemysle.