Cesta osvety k elektronickej výmene dát má úskalia - Maťo, Vladimír
Doba papierová sa pomaly, ale iste stáva minulosťou. Elektronizácia výmeny dokumentov medzi obchodnými partnermi sa však ešte stále nestala univerzálnym štandardom. Rozširovanie povedomia o výhodách plynúcich zo zavedenia vzájomne kompatibilných elektronických systémov smeruje najčastejšie od veľkých firiem k menším. Niektorým manažérom však vo vybočení zo zabehnutých koľají bránia predsudky a obavy. Konkrétne príklady merateľných prínosov a dôkaz rýchlej návratnosti investície však pomáhajú presviedčať aj zarytých milovníkov papierových tlačív.