Bridging the Gap: Understanding and Managing Not Small-Not Big Data (NOS-NOB Data) in Diverse Sectors - Schmidt, Peter, 1968-
Tento článok predstavuje koncept NoS-NoB Data, ktorý je široko používaný, aj keď väčšina používateľov o ňom nevie. Malé a veľké kategórie údajov vyžadujú rôzne prístupy na efektívne spracovanie. NoS-NoB Data sa podľa nášho názoru zvyčajne pohybujú v rozmedzí od 10 do 100 GB a obsahujú súbory príliš veľké pre štandardné kancelárske nástroje, ale nie dostatočne veľké na to, aby odôvodnili požiadavky na infraštruktúru veľkých dátových technológií.