The Impact of Dynamic Surrender on Guarantees and Options in Life Insurance - Zelinová, Silvia, 1987-
Predčasné ukončenie poistnej zmluvy (odkupné) a zdieľanie výnosu z investície sú dve základné možnosti tradičných poistných produktov, akými sú termínované poistenie a kapitálové poistenie. Riadenie procesu odkupovania poistiek nás vedie k výskumu dynamiky odkupovania.