Selected Creative Methods for Generating Ideas in Digital Marketing - Balaščáková, Simona, 1999-
Tento výskumný dokument skúma kreatívne metódy pri vytváraní nových nápadov s hlavným zameraním na porovnanie a hodnotenie dvoch významných prístupov: brainstorming a brainwriting. Príspevok systematicky analyzuje oba procesy s cieľom identifikovať konkrétne situácie, v ktorých jedna metóda prevyšuje druhú. Kľúčové oblasti, v ktorých každá metóda vyniká, sú prezentované na základe hodnotenia efektívnosti, participácie a rýchlosti generovania nápadov. Výsledky príspevku poskytujú podrobné usmernenia a odporúčania pre efektívne využitie brainstormingu a brainstormingu v závislosti od kontextu a charakteru tvorivej úlohy. Prispieva tak k lepšiemu pochopeniu optimálneho využitia týchto kreatívnych metód v priemyselnom, vzdelávacom a inovačnom prostredí.