ESG štandardy alebo podnikanie môže byť silou dobra - Hradílek, Marek
Štandardy ESG a udržateľnosti sa postupne stávajú povinnými požiadavkami, a tak je nevyhnutné, aby organizácie a ich lídri porozumeli nielen najvýhodnejším postupom na vykazovanie a právnym a regulačným rámcom, ale aj žiadostiam o transparentnosť a inklúziu. Jedným z užitočných a efektívnych nástrojov je iniciatíva certifikácie B-Corp, ktorá firmám umožňuje získať potvrdenie o ich prístupe k ESG.