Intra-regional Trade in Africa - Zagoršeková, Natália, 1991-
Identifikovanie špecifík vnútroregionálneho obchodu, popísanie jeho špecifík v Afrike a načrtnutie súčasného stavu vnútroafrického obchodu v čase začatia africkej kontinentálnej zóny voľného obchodu (AfCFTA).