Problematika konštrukcie uhlíkovej dane a jej dopad na ekonomické sektory - Rimeš, Michal, 1996-
Mapovanie problematiky nastavenia a konštrukcie uhlíkovej dane z pohľadu súčasných autorov, ktorí sa touto problematikou zaoberajú.