Cestovné náhrady v podnikateľskej sfére - Jaško, Jozef
Poskytovanie náhrad osobám, o ktorých to ustanovuje osobitný predpis, ďalej osobám, ktoré sú vymenované alebo zvolené do orgánov právnickej osoby a nie sú k právnickej osobe v pracovnoprávnom vzťahu, osobám, ktoré plnia pre právnickú osobu alebo fyzickú osobu úlohy a nie sú k právnickej osobe alebo fyzickej osobe v pracovnoprávnom vzťahu ani v inom právnom vzťahu, ak je to dohodnuté, upravuje zákon o cestovných náhradách. Cestovné náhrady podnikateľa.