The Effects of Emotional Intelligence and Ethics of SME Employees on Knowledge Sharing in Central-European Countries - Mura, Ladislav, 1979-
Skúmanie vplyvu emocionálnej inteligencie (EQ) a etiky na zdieľanie znalostí v rámci organizácií. Vplyv emocionálnej inteligencie na etické správanie jednotlivca, pričom dôraz je kladený na jednotlivcov pracujúcich v sektore MSP (malých a stredných podnikov). Dotazníkový prieskum je považovaný za najvhodnejšiu techniku ​​na vykonávanie výskumu. Štúdia je založená na 1162 odpovediach zozbieraných z troch krajín (Česká republika, Maďarsko a Slovensko). Faktory, ktoré ovplyvňujú správanie zamestnancov.