Zum Fehlerumgang im Fremdsprachenunterricht - Kočišová, Zuzana, 1956-
Článok sa snaží definovať pojem chyba. Zaoberá sa chybami vo výslovnosti a písaní. Identifikácia chýb a ich príčin. Klasifikácia a oprava chýb. Úloha a osobnosť učiteľa v tomto procese.