Mehrsprachigkeit – Konkurrenz zwischen deutschen und englischen Ausdrücken in der deutschen Sprache - Seresová, Katarína, 1967-
Článok skúma aspekt viacjazyčnosti - konkurenciu medzi nemeckými a anglickými výrazmi v nemčine. Autorka skúma rôzne historické dôvody vplyvu Anglicka a USA na Nemecko a sociálne dôvody preniku anglických slov do nemčiny.