Developing Writing Skills in Business English - Maierová, Eva, 1965-
V kontexte globalizovaného a viacjazyčného sveta sa vytvoril prijekt KEGA, ktorý sa zameriava na zlepšenie zručnosti písania študentov. Osvojenie si týchto zručností zvýši schopnosť študentov uspieť na globálnom trhu práce.