Leadership v postpandemickém světě: rešerše stavu problematiky - Holý, Ján, 1980-
Digitálne technológie zásadne menia náš každodenný život, spôsob práce a podnikania, ako aj spôsob akým ľudia cestujú, komunikujú a vzájomne sa zoznamujú. Digitalizácia formuje svet organizácií, pracovných ekosystémov ako aj procesov, a zásadným spôsobom tak mení súčasné formy kolektivity. Digitalizácia v rámci EÚ a Českej republiky, a to najmä v kontexte s pandémiou COVID-19 a teleworkingom. Vedenie a digitálna transformácia vo vzťahu k širšiemu sociálnemu kontextu.