Phonetik im Fremdsprachenunterricht Deutsch aus interkultureller Sicht - Adamcová, Lívia
Tento článok má za cieľ objasniť lingvistické komunikačné a fonetické postupy, ako aj dimenzie a úlohy na pozadí interkulturality a diskutovať o vzťahu medzi fonologickou kompetenciou a inými vedeckými konceptmi. Na tomto pozadí sa tento článok zameriava na to, ako možno rozpoznať význam fonetiky a jazykového vzdelávania vo výskume interkulturality.