Properties of Innovation Management and Innovative Solutions Portfolio Planning - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Inovačný manažment je proces prijímania rozhodnutí v neustále sa meniacom prostredí, neustáleho štúdia inovatívnych programov a ich prehodnocovania vo všeobecnosti aj po častiach. Inovačný líder si uvedomuje, že jeho aktivity sú obklopené neistotami, vnútornými aj vonkajšími. Nikdy nie je imúnny voči vzniku nepredvídaných technických problémov, potrebe prerozdeliť zdroje, novým hodnoteniam trhových príležitostí. Systém plánovania a riadenia inovatívnych technológií v manažmente musí byť dostatočne flexibilný. Najkomplexnejšie a najflexibilnejšie systémy riadenia inovácií sú primárne zamerané na vývoj perspektívnych produktov, ako aj na transformáciu funkcií riadenia inovácií.