Reporting of Anti-corruption Information in the Biggest Companies in Slovakia in 2017 and 2022 - Hornická, Renáta, 1977-
Oznamovanie informácií o korupcii a protikorupčných opatreniach vo výročných správach v 20-tich vybraných veľkých účtovníckych subjektoch na Slovensku.