Analysis of the Relationship between the Size of Family Businesses and the Implementation of Marketing Activities in the Context of Slovakia - Chlpek, Samuel, 1996-
Štúdia pomocou Chi-kvadrát testu skúma vplyv veľkostnej štruktúry a marketingových stratégií na rodinné podniky pôsobiace v rámci Slovenskej republiky. Prostredníctvom online prieskumu zameraného na rodinné podniky na celom Slovensku sme zhromaždili údaje o veľkosti podnikov a marketingových stratégiách a kategorizovali ich do mikro, malých, stredných a veľkých podnikov. V samotnej analýze uvažujeme o štatisticky významnom vzťahu medzi veľkostnou kategóriou rodinného podniku a využitím formy marketingovej stratégie.