Benefity zamestnancov z hľadiska daňových a účtovných predpisov - Adamíková, Monika
Medzi plnenia, ktoré sú vylúčené z predmetu dane u zamestnanca a daňovým výdavkom u zamestnávateľa, ktorý ich poskytuje, patrí aj náhrada za používanie vlastného náradia, zariadenia a predmetov potrebných na výkon práce. Dobrovoľné plnenia - zamestnanecké benefity.