Comparison of DJIA Stocks Based on Financial Indicators and ESG Values - Pekár, Juraj, 1972-
Pri investovaní sa zvyšuje dôraz nielen na finančné ukazovatele akcií, ale aj na indikátory ESG (environmentálne, sociálne a corporate governance). Porovnanie akcií na základe finančných ukazovateľov výnosu a rizika, ako aj ESG ukazovateľov.