Reakce státu na zmírňování dopadů epidemie covid-19 na odvětví cestovního ruchu - Novotný, Lukáš
Zameranie na právne aspekty reakcie štátu pri zmierňovaní dopadov epidémie COVID-19 na odvetvie cestovného ruchu. Cestovný ruch sa ocitol v zásadnej kríze a štáty na to zareagovali rôzne intenzívnou pomocou, ktorej predchádzali konkrétne legislatívne kroky. Štúdia sa zameriava na Českú republiku, na jej formu pomoci a kompenzácií, avšak všíma si aj širší kontext niektorých ďalších európskych krajín.