Twenty - day Border Conflict in the No Man's Land - Aksoy, M. Talha
Táto štúdia využíva kvalitatívny výskumný prístup na analýzu dôsledkov spoločného akčného plánu EÚ a Turecka a jeho implementácie, eskalácie napätia vedúceho k otvorenie tureckých hraníc a potenciálne využitie sýrskych utečencov ako pešiakov v politickej patovej situácii.