Ošetřovatelská péče u pacienta se spánkovou apnoí - Razimová, Lada
Práca sa zameriava na ošetrovateľskú starostlivosť u pacientov so spánkovou apnoe a sú v starostlivosti v spánkovom laboratóriu. Cieľom práce je zistiť, ako pacienti zvládajú a ovládajú starostlivosť s príručným ventilátorom.