Zákazníci preferujú funkčné a ekologické obaly
Trendom v obalovom priemysle je využívanie monomateriálov a recyklovaných surovín. Dôležité je tiež environmentálne šetrné zhodnotenie obalov po skončení ich životnosti a funkcie.