Innovation for Development of Sustainable Integrated Plantation Polyculture on Dry Land: Using Structural Equation Modelling - Nuryati, Rina
Krajine v regióne South Tasikmalaya Regency dominuje suchá krajina so strmým a kopcovitým obrysom zeme. Oblasť má navyše plytký pôdny solum, takže má vysoký potenciál erózie a zosuvov pôdy. Preto je potrebné inovovať integrovaný systém pestovania, ktorý je ekonomicky realizovateľný, no stále si zachováva environmentálnu udržateľnosť. V tomto výskume je cieľom formulovať model rozvoja integrovaného plantážneho polykultúrneho poľnohospodárstva (IPPF) pre blaho farmárov. Metóda v tejto štúdii využíva návrh zmiešanej metódy. Miesto uskutočneného výskumu je v Tasikmalaya Regency. Použité údaje sú výsledky rozhovorov a dotazníkov pre 250 farmárov IPPF. Použité údaje boli získané viacstupňovým klastrovým náhodným výberom.