The European Union’s Circular Bioeconomy: What do the Indicators Tell us? - Kardung, Maximilián
V tejto štúdii sme skúmali EÚ-27 ako celok a zistili sme, že jej obehové biohospodárstvo, merané pomocou 41 ukazovateľov, ktoré sme použili, vo všeobecnosti v období rokov 2004–2021 napredovalo.