Zmeny v slovenských daňových predpisoch a ich následky - Kubincová, Soňa
Pre slovenské daňové právo je charakteristická nestálosť právnej úpravy, pričom novelizácie daňových zákonov sú takpovediac na dennom poriadku. Odborná spisba sa tomuto problému (nestálosti daňového práva) venuje a poukazuje na to, že časté zmeny právnej úpravy spochybňujú ústavne proklamovanú garanciu právnej istoty. Príspevok poukazuje na zmeny daňových predpisov a ich následky.