Obchodníci sprísnia prevenciu a zintenzívnia školenia
Kontrolná akcia, zameraná na dodržanie zákazu predaja tabakových výrobkov osobám mladším ako 18 rokov u obchodníkov. Výsledky z mystery shoppingu.