The Future of International Business: Integrating the Circular Economy for Sustainable Success - Bato, Vladyslav, 2000-
Integrácia obehového hospodárstva do medzinárodných obchodných praktík predstavuje transformačný prístup k dosiahnutiu udržateľného úspechu na globálnom trhu. Tento dokument skúma kľúčovú úlohu obehového hospodárstva. Predefinovaním tradičných obchodných modelov a modelov spotreby ponúka obehové hospodárstvo cestu k udržateľnému rastu, prevádzkovej efektívnosti a zvýšenej konkurencieschopnosti na trhu. Tento dokument využíva komplexný prehľad strategických iniciatív popredných svetových spoločností, konkrétne so zameraním na Patagonia a Philips.