Na darčeky budeme (musieť) míňať uvážlivo
Na Vianoce si spotrebiteľ kladie otázku, či si na nákup darčekov požičia alebo ho bude financovať z vlastného vrecka. Odborníci varujú pred zbytočným zadlžovaním sa.