Business Model Canvas for Maximizing Dormitory Capacity Utilisation - Olexová, Cecília, 1976-
Poskytovanie ubytovania študentom verejnými vysokými školami je bežnou formou poskytovanou študentom za účelom zabezpečenia dostupnosti vysokoškolského vzdelávania v Slovenskej republike. Návrh obchodného modelu pre internát J. L. Bellu v Košiciach tak, aby bola zabezpečená jeho prevádzka v rámci obmedzených finančných zdrojov a maximálne využitie ubytovacích kapacít. Charakteristika jednotlivých prvkov Business Model Canvas z hľadiska infraštruktúry, hodnotových ponúk a financií prispôsobených potrebám rozpočtovej organizácie.