The Effectiveness and Attractiveness of Employer Branding: the Effects and Role of Gamification in Recruitment Activities - Abuladze, Lasha, 1991-
Hlavným cieľom príspevku bolo preskúmať a identifikovať metriky, ktoré merajú, do akej miery môže HRM zvýšiť efektivitu a atraktívnosť Employer Brandingu s využitím gamifikácia v náborovom procese. Je prezentovaná prípadová štúdia týkajúca sa metrík a výstupu vyššie uvedeného vzťahu pri viazaní hodnôt.