The Need to Implement New Trends in Educational Processes in Data Processing and Accounting - Molčanyiová, Slávka
Moderné trendy a technologický pokrok si vyžadujú novú formu vzdelávania študentov. V praxi dochádza k početným inováciám v oblasti robotiky, digitalizácie a umelej inteligencie, ktoré výrazne ovplyvňujú spracovanie dát a účtovníctvo v účtovných jednotkách. Moderné technológie a ich uplatnenie v účtovníctve.